Terug naar agenda overzicht...

Zomeropruiming bij Woord en Daad Kringloopwinkel

woensdag 01-07-2020 00:00 uur

Woensdag 1 juli 2020 start de zomeropruiming van kleding/schoenen/hoeden/tassen en sjaals. Er is nog volop keus voor de halve prijs.

Zomervakantie
De voorgaande jaren was de winkel 3 weken gesloten tijdens de zomervakantie. Dit jaar heeft het bestuur besloten vanwege de lange sluitings-periode in de Coronatijd de winkel open te houden om zo gederfde inkomsten nog enigszins in te lopen.

Per 1 juli worden de RIVM-maatregelen wat versoepeld, dat betekent dat er geen maximum aantal personen meer is dat in de winkel mag zijn, als er maar 1,5 meter afstand wordt gehouden. Na de opening op 20 mei hebben de klanten de winkel weer goed weten te vinden, er werd veel verkocht.

De openingstijden worden voorlopig gehandhaafd: woensdag t/m zaterdag van 13:00 tot 16:00 uur. Ook kunnen, tijdens deze tijden, spullen worden gebracht bij de winkel aan de Zernikeweg 43, 3241 MG te Middelharnis. Voor afhalen kan worden gebeld met de winkel tijdens openingstijden, 0187-701106.

Projecten
De projecten in Ethiopië en Tsjaad hebben momenteel ook last van de Corona Epidemie, veel mensen hebben geen inkomen meer. Woord en Daad verleent momenteel extra noodhulp om de bevolking van eten te voorzien.