Nu op de radio: Sport Lokaal

Nieuwe Michelin Sterrenkoks editie bij Beachclub 't Gorsje

Foto

Op vrijdag 5 februari 2016 komt sterrenkok Jan Klein naar Beachclub 't Gorsje. De voormalig topchef van De Hermitage gaat daar een 5-gangen diner presenteren aan de gasten. De Hermitage heeft van 1995 tot 2014 een Michelin-ster gehad, waarna het restaurant zijn deuren sloot. Nu is het aan het publiek van Goeree-Overflakkee en omringende eilanden de beurt om te genieten van Klein's geweldige kookkunsten. Leuk feitje: Jan Klein is geboren in Ouddorp.

Heeft u zin in een culinair avondje uit? Het diner start om 19:00 uur en de kosten bedragen €59,50. In samenwerking met het Chileense wijnhuis Casa Silva zal er een wijnarrangement geschonken worden. Indien gasten moeten rijden is er een BOB-variant aanwezig. Er is een beperkt aantal couverts dus reserveren is noodzakelijk en kan via info@tgorsje.nl of 0187-684612.

Het midwinter menu:
Amuses:
Gevuld eitje/truffel/dragon
Kerstomaatjes/Limoengelei/ Taggiasche olijf
Pompoensoep/mossel
2e gang:
Kreeft/Hollandse garnalen
Avocadocrème/radijs/komkommer/
3e gang:
Skrei kabeljauw/limoensaus
Jonge spinazie/groene asperge
4e gang:
Runderlende/kruidenkorst/fenegrieksaus
Spitskool/witlof/paddenstoelen
Gekonfijte rosevalaardappel
5e gang:
Anijstaart/ bloedsinaasappelsorbet

Kijk voor meer informatie op de Facebook pagina van het evenement: https://www.facebook.com/events/1719688114942765/.