Nu op de radio: Archipel in de ochtend

0187-bellen.nl maakt zakelijke telefonie goedkoper

Foto

Steeds meer diensten maken handig gebruik van internet. Wie leest er geen nieuws via internet of bekijkt online een filmpje. Veel particulieren met een alles-in-een-abonnement bellen al jaren via internet. Ook het bedrijfsleven stapt steeds meer over op VoIP bellen (zoals de techniek ook wel genoemd wordt). 0187-bellen.nl is een aanbieder van VoIP voor de zakelijke markt en richt zich, zoals de naam al doet vermoeden, op bedrijven die gevestigd zijn op Goeree-Overflakkee.

Het product van 0187-bellen.nl is eenvoudig van opzet. Als u een goede internetverbinding heeft en een geschikt toestel kunt u telefoneren via 0187-bellen.nl. Er is geen telefooncentrale meer nodig op de bedrijfslocatie. Alles wordt afgehandeld via de telefooncentrale in de cloud. Mocht u onverhoopt tijdelijk geen internet hebben dan schakelt de centrale automatisch door naar uw mobiele telefoon zodat u bereikbaar blijft voor uw klanten.

Support van het eiland
Als je support nodig hebt van het in Dirksland gevestigde bedrijf kun je in het Flakkees support krijgen, de supportdesk wordt namelijk bemand door Flakkeeënaars. Een leuk detail maar uiteindelijk gaat het om de kwaliteit van de support en dat heeft 0187-bellen.nl hoog in het vaandel staan. 0187-bellen.nl is onderdeel van de landelijke provider Voizz Nederland met reeds 8 jaar ervaring in VoIP bellen voor de zakelijke markt.

Besparen met zakelijke telefonie
Omdat er gebruik wordt gemaakt van internet is er geen ISDN-verbinding meer nodig. Daarnaast liggen de gesprekstarieven lager ten opzichte van KPN. Dit scheelt in de maandelijkse kosten en maakt VoIP bellen interessant voor zowel de kleine als de grote ondernemer. Kijk voor meer informatie op 0187-bellen.nl of bel met 0187-712345.