Nu op de radio: Koffie met...

Werkzaamheden traject Oudelandsedijk-Tilsedijk

Foto

In de nacht van woensdag 7 op donderdag 8 december 2016 wordt gewerkt aan de verkeersdrempels op de kruisingen Oudelandsedijk- Bolletjesweg en Oudelandsedijk - Oude Stadse Zeedijk in Stad aan 't Haringvliet. Tijdens deze werkzaamheden worden aanpassingen gedaan aan de drempels om de verkeersveiligheid tijdens de wintermaanden te verbeteren.

De werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van de drempel op de kruising Oudelandsedijk-Bolletjesweg en het aanpassen van de belijning van de drempel. Zo wordt er een verkeersremmende situatie gecreëerd en worden weggebruikers bewust gemaakt van de hier geldende maximumsnelheid van 60 km per uur.

Bij de drempel Oudelandsedijk - Oude Stadse Zeedijk wordt de zijde van de drempel, ter hoogte van de verbinding naar de Oude Stadse Zeedijk, aangepast.

In de ochtend van 8 december zal, onder voorbehoud van de weersomstandigheden, de weg weer worden opengesteld voor verkeer.

In januari 2017 worden resterende werkzaamheden in een plan van aanpak verwerkt en worden de afrondende werkzaamheden aan het traject Oudelandsdijk-Tilsedijk ingepland .