Nu op de radio: Archipel in de ochtend

SGP Hollandse Delta lanceert fotowedstrijd

Maak 'een dijk van een foto' en win een rondvlucht

logo_sgpOnder het motto: Wie maakt 'een dijk van een foto?!', heeft SGP Waterschap Hollandse Delta een fotowedstrijd gelanceerd. Het is de bedoeling dat inwoners in het gebied van Waterschap Hollandse Delta een foto maken van een element van het Waterschap. Dat kan een dijk, een gemaal, wegen of een uitvoerend werk zijn.

De foto kan worden ingestuurd worden via de email. Vervolgens worden de foto's geplaatst op wshd.sgp.nl en op de Facebookpagina van SGP Waterschap Hollandse Delta. Een deskundige jury kiest (ná waterschapsverkiezingen van 18 maart 2015) de mooiste foto.

Win een rondvlucht
De hoofdprijs is een rondvlucht voor maximaal twee personen boven het gebied van Hollandse Delta onder toelichting van SGP-lijsttrekker Wim de Jong. Daarnaast zijn er nog andere mooie prijzen te winnen.

Meedoen?
Foto's kunnen vanaf heden worden ingestuurd naar: sgpwshd@gmail.com. Vermeldt duidelijk in de mail waar de foto genomen is en uw naam, adres en telefoonnummer. De waterschapsverkiezingen vinden plaats op woensdag 18 maart 2015. Stem 18 maart SGP.