Nu op de radio: Sport Lokaal

Promotour Inspiratiecentrum Grevelingen

Inspiratiecentrum Grevelingen opent in april 2015 haar deuren op de Brouwersdam. Het inspiratiecentrum wordt een publieksattractie, dat een interactief en leerzaam dagje uit biedt voor iedereen, bezoekers en bewoners. Om inwoners van Goeree-Overflakkee en Schouwen Duiveland alvast bekend te maken met het Inspiratiecentrum Grevelingen is een promotour ontwikkeld. De kick-off van de promotour vindt plaats in het centrum van Ouddorp op woensdagmiddag 17 september 2014.

De promotour biedt voorbijgangers een eerste indruk van het inspiratiecentrum en de kans om op ludieke wijze op de foto te gaan. Dit alles met behulp van een aantal thematische attributen. Alle foto's worden geplaatst op de Facebookpagina van het Inspiratiecentrum. Sta jij op de populairste foto? Dan win jij (samen met drie vrienden) een vip-arrangement tijdens de exclusieve preview van het inspiratiecentrum op donderdag 2 april 2015. De exacte data en locaties van de promotour vindt u op de Facebookpagina van Inspiratiecentrum Grevelingen.

Inspiratiecentrum Grevelingen
Inspiratiecentrum Grevelingen is een uniek project op de Brouwersdam. De kenmerken van het Inspiratiecentrum zijn inspiratie, informatie, educatie en attractie. Hoofdthema's zijn omgeving, water, delta, natuur, historie en regioproducten. Belangrijke regionale ontwikkelingen worden op interactieve wijze gepresenteerd, waarbij tekst en uitleg wordt gegeven over achtergrond en toekomst van innovatieve projecten in het gebied. Het Inspiratiecentrum biedt bezoekers en toeristen daarnaast een prachtig uitzicht over de Brouwersdam vanuit de 26 meter hoge uitzichttoren, all weather activiteiten voor kinderen en een themawinkel met diverse regioproducten. De bouw van het Inspiratiecentrum Grevelingen is in volle gang. Het wordt een kenmerkend gebouw op de Brouwersdam met een natuurlijke uitstraling die past bij het gebied. Inspiratiecentrum Grevelingen is straks gratis toegankelijk; voor aanvullende attracties zoals de uitzichttoren en speelvoorzieningen wordt de bezoeker om een bijdrage gevraagd.

Meer weten?
Bezoek dan eens de Facebookpagina www.facebook.com/icgrevelingen en laat je inspireren. Hier vindt u ook de data en locaties van de promotour.