Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Politie onderzoekt woningoverval Ooltgensplaat

logopolitieDe politie onderzoekt de overval op een woning, dinsdagavond 15 november 2016 aan de Marijkestraat in Ooltgensplaat. Zij komt daarbij graag in contact met getuigen.

Rond 17:30 uur belde een medewerker van een thuiszorginstelling naar de politie. Kort daarvoor vond ze een cliënte, liggend op de grond in haar bejaardenwoning. De vrouw van 92 was lichtgewond en verklaarde te zijn overvallen. Agenten gingen direct naar de betreffende woning aan de Marijkestraat. Het slachtoffer vertelde dat een man met een bedekt gezicht in haar huis was geweest. De woning was flink overhoop gehaald en de vrouw mist een geldbedrag. Het is nog niet duidelijk of ze is gevallen of geduwd door de overvaller. De vrouw is overgebracht naar het ziekenhuis in Dirksland.

Onderzoek
De politie is direct een onderzoek gestart. Heeft u tussen 17:00 en 17:30 uur iets gezien of gehoord van dit incident? Of heeft u andere informatie die de politie verder kan helpen in haar onderzoek? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem uw informatie doorgeven kan ook, via M. 0800-7000.