Nu op de radio: Archipel Love Songs

Peuters Goedereede speuren 450 euro bij elkaar voor buitenspeelgoed

Foto

Peuterspeelzaal De Krukel in Goedereede bestaat dit jaar 10 jaar. Een feest dat het hele jaar gevierd wordt door juf Danielle Sperling en haar 15 'krukeltjes' tussen de 2,5 en 4 jaar. Begin oktober was er een spannende speurtocht uitgezet in Goedereede met het thema dierendag.

De peuters moesten zoeken naar 7 knuffels en Puk, het peuterspeelzaal vriendje, die op verschillende plekken rondom de peuterspeelzaal waren verstopt. De peuters werden voor deze 'sponsor-speurtocht' door ouders, verzorgers, opa's, oma's, familie en buren gesponsord. Er is maar liefst voor 450 euro bij elkaar gespeurd door de peuters. Ze hebben allemaal een mooie medaille verdiend. Het geld wordt besteed aan nieuw buitenspeelgoed zoals fietsjes.

Inloopochtend donderdag 3 november 2016
Op donderdag 3 november 2016 houdt peuterspeelzaal De Krukel, Jongkoenstraat 1 te Goedereede, een inloopochtend. Deze ochtend staat van 9:30 uur tot 11:30 uur de deur open voor alle belangstellenden. Peuterspeelzaal De Krukel is een peuterspeelzaal waar iedereen van harte welkom is. Door een kijkje te nemen krijgt u een indruk van hoe zij te werk gaan. Deze ochtend is de leidster en een lid van de ouderraad aanwezig om uitleg te geven en uw vragen te beantwoorden. U kunt uw kindje al vanaf de geboorte inschrijven. U bent van harte welkom.

Meer informatie en sponsoren
Wilt u meer informatie over Peuterspeelzaal De Krukel in Goedereede, wilt u de peuterspeelzaal een bijdrage of nieuw of gebruikt speelgoed schenken? Neem contact op met de leidster via 06-86820468 of pszdekrukel@hotmail.com. Kijk voor meer informatie op www.zijngo.nl.