Nu op de radio: Weekendmix

Omleidingsroutes tijdens Concert at Sea

Foto

Tijdens Concert at Sea is de N57 op de Brouwersdam afgesloten voor alle verkeer. De afsluitingen vinden plaats op vrijdag 26 juni 2015 van 19:00 uur tot uiterlijk zaterdagochtend 27 juni 4:00 uur en zaterdag 27 juni tussen 12:00 uur tot uiterlijk zondagochtend 28 juni 4:00 uur. Ga goed voorbereid op weg en houd rekening met langere reistijd.

Gele borden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan. Deze routes lopen vanuit Rotterdam (Stellendam) richting Middelburg via de Grevelingendam over de N215, N59, N256 en N255. Vanuit Middelburg richting Rotterdam wordt het verkeer omgeleid via de N59 en N215. Ook de parallelweg aan de binnenzijde van de Brouwersdam is op genoemde tijdstippen afgesloten. Hier is alleen bestemmingsverkeer mogelijk. Doorgaand verkeer wordt geadviseerd te reizen via Roosendaal en Bergen op Zoom (A17/A4/A58). Houd rekening met een langere reistijd van ongeveer 45 minuten.

Vanwege de komst van de concertbezoekers verwacht Rijkswaterstaat dat het vrijdagmiddag reeds vroeg druk wordt op de wegen naar Zeeland. Vooral op de N-wegen richting Zeeland is er kans op vertraging. Rijkswaterstaat adviseert de weggebruikers eventueel haar vertrektijdstip aan te passen en deze dag de verkeersinformatie goed in de gaten te houden.

Overheid twittert op gezamenlijk account: @EvenementinZld
De overheid heeft zich bij de communicatie rond het muziekfestival verenigd in het gezamenlijke Twitteraccount @EvenementinZld. Gemeente Schouwen-Duiveland, Politie Zeeland-West-Brabant, Veiligheidsregio Zeeland, Rijkswaterstaat en Openbaar Ministerie hebben onderling afspraken gemaakt over de inzet van communicatiemiddelen bij de voorbereidingen, gedurende het festival en voor het geval zich een incident voordoet. Elke organisatie gebruikt haar eigen communicatiemiddelen, maar daarnaast @EvenementinZld. Rijkswaterstaat is ook te volgen op het eigen Twitteraccount @Rijkswaterstaat. Verder wordt de hashtag #cas2015 gebruikt bij alle tweets rond het festival.