Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Geen Grand Prix 2012 in Middelharnis

Al elf keer is de Grand Prix van Middelharnis verreden. Met de steun van sponsors, deelnemers en vrijwilligers is een evenement van deze omvang mogelijk gemaakt. Voor de twaalfde editie van dit evenement is door het organiserend comité de afgelopen maanden weer veel werk verzet. Echter, het evenement gaat niet door.

Het bestuur heeft moeten vaststellen dat de economische omstandigheden meerdere sponsors ertoe hebben gedwongen hun financiele steun aan de Grand Prix van Middelharnis op te zeggen. Dat heeft geleid tot een zodanig begrotingstekort dat het bestuur het evenement in 2012 geen doorgang kan laten vinden. Een evenement van deze omvang heeft zonder voldoende sponsorgelden geen bestaansrecht.

Toch betekent dit zeker niet dat in 2011 de laatste editie van de Grand Prix van Middelharnis gereden is. Nu de editie van 2012 moet worden afgelast, is de aandacht voor de editie 2013 alweer daar. De organisatie hoopt dat ze in 2013 weer op de steun van sponsors / deelnemers/ vrijwilligers mogen rekenen. Hoewel de teleurstelling dat de editie van 2012 geen doorgang kan vinden groot is, heeft het bestuur koers gezet op de editie van 2013.