Nu op de radio: De late avond

Faunapark Flakkee weer open

Foto

Sinds zaterdag 5 april 2014 verwelkomen de dieren van Faunapark Flakkee u weer voor een nieuw seizoen. De afgelopen winter zijn er veel nieuwe verblijven gebouwd, mede door de inzet van de vrijwilligers en de mensen die daar hun dagbesteding hebben via diverse zorginstellingen. De organisatie wil iedereen dan ook bedanken voor hun enthousiaste medewerking en inzet.

Bijna alle roofvogels en uilen hebben een nieuw verblijf gekregen en veel hekken onder andere bij de herten en alpaca's zijn vervangen. De capybara heeft een fijne verwarmde stal gekregen. Het koppeltje Tea Cups (mini varken) dat vorig jaar op het park is gekomen, heeft eind maart 2014 gezinsuitbreiding gehad. Er zijn vijf mini's geboren.

Ook de kangaroes hebben jongen. Soms zie je ze al buiten de buidel lekker spelen. Niet alleen kunt u naar de dieren komen kijken, er is genoeg te doen voor iedereen. Zo kunt u een lekkere pannenkoek of een kopje koffie gebruiken in De Flierefluiter, het restaurant en de kinderen kunnen lekker spelen in de speeltuin of een speurtocht doen. Er is zelfs een mogelijkheid om te midgetgolfen.

De openingtijden van het park zijn woensdag, donderdag, zaterdag en zondag van 11:00 uur tot 17:00 uur. Beide Paas- en Pinksterdagen is het Faunapark ook geopend.

Kijk voor meer informatie op www.faunaparkflakkee.nl. U bent van harte welkom op de Duivenwaardsedijk 22 te Nieuwe-Tonge.