Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Bericht van burgemeester Ada Grootenboer-Dubbelman

Foto

"Beste lezer, nu ik weer een stap verder ben met de behandeling is het weer eens tijd om iets van me te laten horen.

Ik ben heel blij en dankbaar dat ik kan doorgeven dat nu ook de bestralingen achter de rug zijn. Dat betekent dat ik nu werk aan mijn herstel. Ik kan wel merken dat mijn conditie een stukje teruggelopen is, maar het gaat weer de goede kant op met mij! Ik volg een intensief herstelprogramma.  

Het is nog niet precies duidelijk wanneer ik mijn mooie ambt kan oppakken; ook daarin weegt het advies van de artsen zwaar. Ik kijk er enorm naar uit om weer te beginnen. In overleg met de artsen kom ik nu zo af en toe al weer op het gemeentehuis. Wie me kent weet dat thuiszitten niets voor mij is. Ik hoop dan ook echt op enig moment deze zomer weer uw burgemeester te mogen zijn.

Ik werk hard om weer fit te worden. Door mijn ziekte en de behandelingen is het me nog duidelijker geworden dat gezondheid een heel groot goed is. En dat mogen en kunnen werken niet vanzelfsprekend is. Het plotselinge overlijden van onze wethouder Piet Koningswoud kwam dan ook hard aan en heeft me diep geraakt.

Graag sluit ik af door u opnieuw te bedanken. Het doet me goed om een niet aflatende stroom met tekenen van medeleven te mogen ontvangen. Het steunt me enorm dat er zoveel mensen laten weten met me mee te leven, ook al ben ik nu al wat langere tijd afwezig. Ik dank u daar heel hartelijk voor!"

Ada Grootenboer-Dubbelman