Nu op de radio: Archipel bij nacht

Acties voor Kika in Ooltgensplaat

Foto

Week 19-2016 stond voor Café De Brak in Ooltgensplaat in het teken van Run For Kika. Er werd geld ingezameld in samenwerking met Ben en Albertina, zij lopen marathons voor Kika.

Albertina: "Na de marathon van New York waarbij wij € 25000,- bij elkaar hebben verzameld willen wij in 2016 weer een zo groot mogelijk bedrag inzamelen voor Kika. Vervolgens lopen wij op 26 februari 2017 de marathon van Tokio. Deze marathon lopen wij voor alle kinderen die strijden tegen kanker, maar in het bijzonder voor de 4-jarige stoere Pepijn uit Roosendaal. Pepijn strijd tegen neuroblastoom, dit is een zeldzame vorm van kinderkanker. Wij vinden het een eer dat we dit kunnen en mogen doen."

In het café stonden collectebussen en er werd een loterij gehouden. De week werd afgesloten met een darttoernooi waarbij het inschrijfgeld, donaties en sponsorgelden uiteindelijk een totaalbedrag van € 1020,91 hebben opgeleverd. Vrijdag 20 mei 2016 zal de eigenaresse van Café De Brak, Angelique van de Poel, met trots de cheque overhandigen aan Ben en Albertina. Uiteraard kunnen mensen nog steeds sponsoren, dit kan via: www.runforkikamarathon.nl/ben-en-albertina-voor-kika