Nu op de radio: Archipel bij nacht

GroenLinks Goeree-Overflakkee reikt groen lintje uit

GroenLinks-afdelingen door het hele land delen groene lintjes uit, en eindelijk is het op Goeree-Overflakkee ook zo ver. Het Groene Lintje staat symbool als blijk van waardering voor initiatieven die bijdragen aan een groenen duurzaam Nederland, in ons geval Goeree-Overflakkee. Deze onderscheiding gaat naar bedrijven en/of projecten die zich op positieve wijze inzetten voor duurzaamheid en milieu.

U kunt voor het Groene Lintje genomineerd worden. De nominaties zullen bekend worden gemaakt via het politiek café, de website en via een bericht in de media. De uitreiking zal plaatsvinden tijdens een feestelijke bijeenkomst. Opgeven kan tot 21 oktober 2012 via goeree-overflakkee@groenlinks.nl.

Op 22 oktober 2012 organiseert GroenLinks een politiek café waar de genomineerden bekend worden gemaakt. Daarnaast kunt u op deze avond kennis maken met de kandidaten van GroenLinks Goeree-Overflakkee en zal het programma officieel worden gepresenteerd. U bent vanaf 19:30 uur van harte welkom om een kijkje te komen nemen in lunchroom Entrez, gevestigd aan de Eendrachtstraat 45 te Middelharnis. Kijk voor meer informatie op: www.groenekansengo.nl.