Nu op de radio: Archipel in de ochtend

Vier personen ontvangen lintje in Goedereede

Foto

Op 29 april 2010 ontvingen vier personen een Koninklijke Onderscheiding:

Mevrouw G. Grinwis-de Jong uit Ouddorp. Zij ontving deze onderscheiding ter gelegenheid van haar bijzondere verdienste voor de kerkelijke gemeenschap in Ouddorp. Mevrouw Grinwis-de Jong is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. De uitreiking vond plaats in de raadzaal van het gemeentehuis in Goedereede.

De heer K. Hameeteman uit Ouddorp. Hij ontving deze onderscheiding ter gelegenheid van zijn bijzondere verdienste ten behoeve van de samenleving in Ouddorp, met name gericht op Veilig Verkeer Nederland. De heer Hameeteman is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. De uitreiking vond plaats in Hotel Café Akershoek in Ouddorp.

De heer A. Tanis uit Goedereede-Havenhoofd en de heer C. Brinkman uit Stellendam. Zij ontvingen deze onderscheiding ter gelegenheid van hun bijzondere verdiensten ten behoeve van de zeevisserij zowel lokaal, regionaal als landelijk. Beide heren zijn benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. De uitreikingen vonden plaats in restaurant Berrisz in Stellendam.