Nu op de radio: Archipel bij nacht

12 Connexxion bussen in het teken van het NK Wielrennen

Foto

Volgende week is het dan eindelijk zo ver, het KNWU NK wielrennen op Goeree-Overflakkee gaat van start. Het eiland is een week lang hét sportieve middelpunt van Nederland. Ter promotie van het NK slaan de provincie Zuid-Holland, Connexxion en de Stichting NK Wielrennen de handen ineen. Sinds deze week rijden er daarom maar liefst 12 Connexxion bussen rond die in het teken staan het wielerevenement. Met grote stickers van het NK rijden de bussen de komende weken door heel Zuid-Holland en omstreken.

Wethouder Marnix Trouwborst: “Wij zijn trots dat het NK wielrennen dit jaar op Goeree-Overflakkee plaatsvindt. We zijn dan ook erg blij dat Connexxion en de provincie Zuid-Holland meewerken in de promotie van dit prachtige evenement.”

Gedeputeerde Zuid-Holland Floor Vermeulen: “Met deze mooie samenwerking van Goeree- Overflakkee, Connexxion en provincie Zuid-Holland zetten we het NK wielrennen extra op de kaart en laten we zien wat Zuid-Holland heeft te bieden.“

Het NK, goed bereikbaar met de bus
Het NK Wielrennen op Goeree-Overflakkee is goed bereikbaar met de bus van Connexxion. Vanwege de verwachte drukte zet Connexxion waar nodig extra bussen in. Je komt er met buslijn 104 of lijn 436. Vind de vertrektijden via de CXX-app of cxx.nl.